MENIU

Victor Ponta avertizează: ”Azi NU mai sunt bani și Guvernul se împrumută în fiecare zi”

<p>Victor Ponta</p>

Fostul premier Victor Ponta se întreabă ce facem în situația în care nu mai sunt bani deloc la buget și dă o soluție pe care o consideră viabilă

Victor Ponta spune că Guvernul se împrumută în fiecare zi, iar la anul nu vor mai fi bani nici din împrumuturi.

”Azi NU mai sunt bani și Guvernul se împrumută in fiecare zi / anul viitor NU vor mai fi bani nici măcar de împrumut ! Ce facem?

NU sunt de acord să tăiem pensii și salarii ( asta a făcut Băsescu în 2010 și a greșit ) / NU sunt de acord să mărim TVA, taxe și impozite ( pentru că distrugem exact economia privată și firmele românești - adică exact cei care ne țin în viață acum ) / NU mai ai ce investiții să tai că deja le-au tăiat Dăncila și Teodorovici pe toate!

Singura soluție realistă și cu șanse mari de succes este o RESTRUCTURARE radicală a Administrației Publice (un sistem construit în 1968 de PCR și Ceaușescu și înrăutățit în fiecare an din 1990)!

Eu cred în această soluție - și cred că este singura! După atâtia ani și atâta experiență acumulată (cu bune și cu rele, cu succese și greșeli uriașe) știu că se poate!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Mai multe articole despre:
null