MENIU

Victor Ponta a semnat moțiunea și anunță că ProRomânia va vota la vedere

 Pro România și ALDE vor vota pentru căderea Guvernului Dăncilă. Victor Ponta a anunțat: „Am semnat deja”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat luni seara, la B1TV, că parlamentarii din formțiunea pe care o conduce au semnat moțiunea de cenzură și vor vota, cu toții, la vedere. 

”Am zis că votăm moțiunea de cenzură. Sper să treacă, că dacă nu trece Guvern tot nu o să avem și cât putem să o ducem așa.

Am semnat deja moțiunea. Am dat 28 de semnături după care azi s-au alăturat grupului nostru de la Camera Deputaților, încă 10 deputați, membri ALDE. Noi vom vota, toți, la vedere”, a declarat Victor Ponta.

Și ALDE va vota moțiunea de cenzură. Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că partidul pe care îl conduce va vota la vedere. 20 de parlamentari liberal-democrați vor semna moțiunea.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, tot luni, că moţiunea de cenzură va fi depusă „cât de curând”, dar că nu poate avansa o dată, pentru că trebuie consultate toate cele şase formaţiuni care o susţin. Orban a mai spus că opoziţia ar putea vota „la vedere” la moţiunea de cenzură.
„Obiectivul PNL a fost de coagula toate forţele politice parlamentare din opoziţie pentru a obţine numărul de semnături şi ulterior numărul de voturi necesar pentru a asigura succesul moţiunii de cenzură”, a precizat Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.
Mai multe articole despre:
null