MENIU

Victor Ponta a fost interceptat în dosarul șefei CNA. Ce discutau cei doi

Premierul Victor Ponta a fost interceptat telefonic de procutorii DNA în discuțiile pe care le avea cu șefa CNA, Laura Georgescu, reiese din rechizitoriul prin care aceasta a fost trimisă în judecată.

Şefa Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu, trimisă în judecată de DNA pentru fapte de corupţie, a apelat, pe parcursul cercetărilor procurorilor, la ajutorul unor decidenţi politici, între care şi premierul Victor Ponta, pentru a ''controla'' investigaţia care o viza.

Potrivit rechizitoriului prin care aceasta a fost trimisă în judecată alături de fostul deputat Viorel Hrebenciuc, de fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, şi de Narcisa Iorga, fost membru CNA, Laura Georgescu ''nu a ezitat'' să apeleze la decidenţii politici şi la persoane cu funcţii de demnitate publică, pentru a afla date despre un dosar penal, despre un procuror şi pentru a ''controla'' o investigaţie în vederea evitării răspunderii penale.

Printre alte intervenții la politicieni sau oficiali din ministere, şefa CNA a apelat şi la premierul Victor Ponta, pentru a obţine sprijin în vederea ''îmbunătăţirii'' situaţiei sale juridice.

''Inculpata Georgescu Laura îl contactează pe primul ministru al României, Ponta Victor Viorel, căruia îi solicită o întrevedere pentru a discuta o ''problemă instituţională'' (n.a. - problema instituţională era reprezentată de citarea preşedintei CNA, la DNA, în calitate de suspectă). Primul ministru stabileşte cu aceasta o întâlnire la sediul Guvernului, premergător audierii acesteia la DNA'', se mai arată în rechizitoriul citat de StiripeSurse.ro.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta CNA Laura Georgescu dosar CNA