MENIU

Victimă colaterală. Bărbat, prins în mijlocul unei reglări de conturi, împușcat în parcarea unui magazin din Chiajna. Poliția caută atacatorul

Foto/Arhivă/Profimedia

Răfuială ca în Vestul Sălbatic, în parcarea unui complex comercial din comuna ilfoveană Chiajna. Victima tocmai ieșea dintr-un magazin când a fost prinsă în mijlocul unei răfuieli. Bărbatul a fost împușcat în picior. Poliția îl caută pe atacator.

Omul ar fi fost victimă colaterală într-un scandal izbucnit între mai mulți indivizi. Acum polițiștii sunt în alertă și încearcă să dea de urma făptașilor și să găsească arma cu care s-ar fi tras.

Parcarea din Chiajna în care s-a întâmplat a fost împânzită de polițiști puțin după ora 22:00, când un bărbat a sunat la 112 și a cerut ajutor. Omul a povestit că a fost rănit într-un conflict izbucnit spontan.

Altercația dintre bărbați a avut loc în parcarea unui centru comercial.

„Am văzut că s-au strâns mai multe persoane. S-au auzit focuri de armă, țipete și după care s-a golit tot. Au fost mai multe împușcături. 2-3 focuri de armă”, spune un martor ocular.

Potrivit primelor date, victima ar fi fost rănită din greșeală, în timp ce ieșea dintr-un supermarket.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, care ar fi fost victimă colaterală, a mers aproximativ 200 de metri de la locul în care a fost rănit. Acesta a fost găsit de către polițiști.

Omul, cu o rană la piciorul drept, a fost dus la Spitalul Universitar din Capitală, unde a primit îngrijiri medicale.

Polițiștii au dat în urmărire două autovehicule în care s-ar afla presupușii agresori. Oamenii legii continuă cercetările pentru a reface filmul evenimentului.

În acest caz Poliția Ilfov a deschis un dosar de urmărire penală pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.