MENIU

Viceprimarul Capitalei, acuzații grave la adresa prefectului. Aurelian Bădulescu: Datele pandemiei de COVID, ascunse!

Aurelian Bădulescu

Viceprimarul Capitalei, acuzații grave la adresa prefectului. Aurelian Bădulescu susține că Gheorghe Cojanu a avut date despre situația epidemiologică pe sectoare, dar le-a ascuns pentru a putea fi organizate alegerile locale fără probleme. Deși jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat în repetate rânduri să-l contacteze, prefectul Capitalei nu a răspuns pentru a comenta acuzațiile. Totodată, Bădulescu susține că inspectorii școlari ascund numărul real de cazuri de coronavirus din unitățile de învățământ pentru ca acestea să nu fie închise. 

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei: ”Aceste date sunt ascunse cu buna stiinta de DSP in complicitate cu prefectul municipiului Bucuresti. Din data de 25 am documente prin care am solicitat prefecturii ca DSP sa ne indice care este rata, pentru ca noi stiam din data de 25 era 1,5 la mie. In complicitate cu Guvernul au ascuns acest lucru, au neglijat masurile care trebuiau la acea data sa fie luate si iata rezultatele: o explozie, un fenomen care nu va mai putea fi oprit. Au ascuns situatia epidemiologica din data de 25 pentru a nu afecta procesul electoral cu pretul sanatatii oamenilor”, a declarat viceprimarul la Realitatea PLUS.

”Iinspectorii scolari fac presiuni si au ascuns cazurile din scoli, pentru a nu declara cazurile si a nu suspenda activitatea. În acest sens stau marturie documentele inaintate de primariile de sector cand au reclamat acest lucru”, a mai spus Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei.

Mai multe articole despre:
aurelian badulescu