MENIU

Vicepremierul Paul Stănescu: E o DIVERSIUNE, o MANIPULARE!

Vicepremierul Paul Stănescu, care este şi ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, a dezminţit, vineri, la Bacău, informaţiile potrivit cărora el ar putea prelua funcţia de premier, în eventualitatea retragerii lui Mihai Tudose.

Stănescu a declarat că nu a avut discuţii pe această temă cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, dar şi că nu îşi doreşte funcţia, informează Agerpres.

"E o diversiune, o manipulare. Niciodată preşedintele Dragnea nu a discutat ca eu să fiu propunerea de prim-ministru. În al doilea rând, să ştiţi, am o vârstă şi colegii mă ştiu că sunt un om serios şi nu îmi doresc acest lucru. Deocamdată, Guvernul României funcţionează, avem un prim-ministru, Mihai Tudose. Cine manipulează şi duce diversiunea în această zonă nu cred că face bine şi nu ne face bine nici ca partid, nici ca ţară", a afirmat Stănescu.

Paul Stanescu, şef al PSD Olt şi fost preşedinte al CJ, e unul dintre cei mai duri baroni din PSD, cu o influenţă majora la nivel central. El l-a ajutat pe Liviu Dragnea, alături de alţi lideri PSD din sud, să preia şefia partidului. 

 

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Paul Stanescu