MENIU

Viaţa lui Ringo Starr, toboşarul trupei The Beatles, prezentată într-un volum de benzi desenate

The Beatles FOTO: Twitter

Viaţa fostului toboşar al trupei The Beatles, Ringo Starr, va fi prezentată într-un volum de benzi desenate ce va fi lansat de editura americană TidalWave în cadrul seriei "Orbit", care celebrează personalităţile publice "cu un impact deosebit asupra lumii", informează Reuters.

Volumul de 22 de pagini, intitulat "Orbit: Ringo Starr", va detalia felul în care legendarul rocker britanic, ajuns între timp la vârsta de 81 de ani, "a învins o boală potenţial mortală în copilărie şi modul în care a ajuns unul dintre cei mai buni toboşari din lume cântând în trupa The Beatles", au precizat reprezentanţii editurii americane.

Scris de David Cromarty şi ilustrat de Victor Moura, volumul de benzi desenate va fi disponibil atât în print, cât şi în formate digitale, şi va fi lansat pe 12 ianuarie.

"Acest volum de benzi desenate a fost în lucru timp de mulţi ani", a declarat editorul Darren G. Davis. "Am lansat deja volume de benzi desenate despre ceilalţi membri ai trupei The Beatles, aşadar era absolut natural pentru noi să îl lansăm şi pe acesta", a adăugat el.