MENIU

Viaţa fabuloasă a celui mai tânăr miliardar din lume

Evan Spiegel

Fondatorul aplicatiei de partajare a fotografiilor Snapchat, Evan Spiegel, este cel mai tanar miliardar din lume si are o viata fabuloasa, scrie ziare.com.

Afacerea sa urmeaza sa primeasca o investitie uriasa, in valoare de 200 de milioane de dolari, din partea gigantului Alibaba, o companie chineza care activeaza in industria comertului electronic, arata Business Insider.

De asemenea, Snapchat va mai avea parte in viitorul apropiat si de alte finantari, astfel ca aplicatia va ajunge sa fie evaluata la 19 miliarde de dolari.

In consecinta, fondatorul sau, Evan Spiegel, are o viata frumoasa. La doar 24 de ani, este cel mai tanar miliardar din lume, avand o avere estimata de Forbes la 1,5 miliarde de dolari.

"Am fost foarte norocos", a recunoscut antreprenorul, la o conferinta de presa din acest an.

Snapchat este foarte populara in randul tinerilor, deoarece permite trimiterea de mesaje, fotografii si videoclipuri altor utilizatori. Diferenta fata de alte aplicatii de acest gen este ca lucrurile partajate se "autodistrug" la scurt timp dupa ce sunt vizionate, ele disparand atat de pe telefonul sau tableta destinatarului, cat si de pe serverele aplicatiei.

Viata lui Evan Spiegel

Spiegel a crescut in Pacific Palisades, un cartier din Los Angeles, California, la est de Malibu. El mai are un frate mai mic, iar parintii sai, care au divortat cand era in liceu, sunt avocati.

La varsta de 16 ani, el si-a luat permisul de conducere si a primit in dar un Cadillac Escalade din 2006.

Dar tanarul voia sa isi schimbe masina cu una care polueaza mai putin, deoarece se plimba destul de des prin oras. Intr-o scrisoare din 2008 adresata parintilor, Spiegel scria ca vrea ca acestia sa ii inchirieze automobilul BMW 550i.

Mai mult pe ziare.com.

Mai multe articole despre:
miliardar snapchat Evan Spiegel