MENIU

Viaţa bizară a unui tânăr care se crede vampir: bea zilnic sânge de porc şi doarme într-un sicriu

Un englez în vârstă de 25 de ani din Lancaster trăieşte, de 13 ani, ca un vampir. Bea cu plăcere sânge de porc sau de vită şi doarme în fiecare seară într-un coşciug pe care şi l-a aşezat în casă.

Darkness Vlad Tepes, aşa cum îi place să fie numit, a început să trăiască asemenea unui vampir încă din adolescenţă. Teama de a nu fi privit drept un ciudat l-a făcut însă să ţină în secret pasiunea lui pentru acest stil de viaţă… întunecat.

În urmă cu trei ani, tânărul a încetat să se mai ascundă şi a început să iasă printre "muritorii de rând", reuşind să atragă toate privirile pe oriunde mergea.

În pofida aspectului său gotic, pentru care a fost des batjocorit, "vampirul" din Lancaster vrea să fie privit ca un om normal, scrie libertatea.ro.

"Chiar dacă aş putea fi un vampir, eu vreau să fiu tratat ca orice altă persoană. Oamenii trebuie să înţeleagă că ceea ce li se pare lor normal nu este normal pentru toată lumea", a spus Întunecatul Vlad Ţepeş.

Viaţa de vampir nu este însă una la îndemâna oricui. Englezul doarme în fiecare seară într-un sicriu făcut pe măsurile lui şi are un regim strict, din care sunt excluse toate alimentele grase. Bea însă cu plăcere sânge de vacă şi de porc, pe care-l obţine prin sacrificarea animalelor din curte.

"Să fii vampir înseamnă să crezi că ai un trup viu, dar un suflet mort. Cred totuşi că există multe preconcepţii legate de vampiri din filme şi cărţi precum Twilight sau Dracula. Usturoiul nu mă afectează şi pot să stau liniştit în lumina soarelui. Sicriul este pur şi simplu o opţiune la un vampir, eu îl am pentru că mă simt bine", a mai spus Vlad Ţepeş de Lancaster.

Mai multe articole despre:
0 vampir vampir britanic viaţă bizară