MENIU

Veşti teribile pentru Elena Udrea de la Tolontan. Jurnalistul anunţă alte cinci capete de acuzare

Jurnalistul Cătălin Tolontan, redactorul-şef al GSP, a declarat că procurorii au finalizat dosarul "Gala Bute" și în câteva zile urmează să fie trimis în instanță. Tolontan susține că vor exista cinci capete de acuzare la adresa Elenei Udrea.

"Dosarul Gala Bute s-a încheiat. Se anunţă pentru Elena Udrea 5 capete de acuzare: 3 pentru luare de mită, unul de abuz în serviciu şi unul de încercare de fraudare a fondurilor europene prin întocmirea de acte false. Vor fi trimişi mult mai mulţi oameni în Instanţă.

Vestea senzaţională este că Elenei Udrea i se deschide încă un dosar penal: cel al finaţărilor politice pentru PDL. Există date prin care se arată că un număr mare de oameni a depus bani la casieria PDL-ului, fără să aibă capacitatea financiară de a face acest lucru. E o reţea întreagă de oameni politici care asigurau această distribuţie. Se furau bani de la buget. E vorba de finanţarea campaniei din 2012. Sunt nume importante ale PDL care sunt pe această filieră", a spus Tolontan la radio Europa FM.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea Cătălin Tolontan GALA BUTE