MENIU

Vestea pe care o așteptai. Cele mai IMPORTANTE programe sunt GRATUITE!

Pentru mulți dintre noi, Word, Excell sau Powerpoint sunt cele mai importante programe pe care le folosim zi de zi. 

Microsoft continuă seria schimbărilor în bine din ultimul timp, pachetul Office fiind acum gratuit pentru iPhone, iPad și Android.

Microsoft trece printr-o perioadă interesantă, compania americană schimbându-și anumite practici din modul în care face afaceri. Mai întâi au apărut aplicații care sunt disponibile pe platforme multiple, a urmat un parteneriat cu Dropbox și acum Microsoft Office gratuit pentru iPad, iPhone și Android. Astfel că de acum încolo veți putea edita documente și le veți putea stoca în cloud fără a mai fi nevoie de altceva.

Vestea respectivă vine în contextul în care Microsoft tocmai a încheiat un parteneriat cu cei de la Dropbox. Conform acestuia, toate documentele Excel, Word sau PowerPoint vor putea fi încărcate pe Dropbox direct din aplicațiile lor pentru a putea fi ulterior accesate și editate de pe orice device. De asemenea, dacă vreți să deschideți unul dintre aceste documente, trebuie doar să dați click pe el și Dropbox vi-l va deschide în aplicația respectivă.

Microsoft Office este predominant pe dispozitivele mobile. Tocmai de aceea, orice aplicație gratis care ar înregistra un succes ar putea deveni o amenințare serioasă. Acesta este principalul motiv pentru care Office pentru dispozitivele mobile este acum gratis. Microsoft va continua chiar și așa să scoată bani de pe urma Office. El va păstra o componentă premium, iar unele instrumente


Mai multe articole despre:
Office Microsoft Office office gratuit