MENIU

Vestea excelentă primită de Gabriel Cotabiță

<p>Gabriel Cotabita</p>

Gabriel Cotabiță a fost consultat de o comisie multidisciplinară de doctori pentru a se lua cea mai bună decizie cu privire la recuperarea medicală de care are nevoie. Iar rezultatul consultațiilor a fost unul care i-a uimit și pe membrii familiei, scrie Spynews.ro.

Conform unor surse demne de încredere din interiorul Spitalului de Urgență Floreasca din București, după ce l-au consultat pe Gabriel Cotabiță până și medicii au fost uimiți de rezultat. Mai exact, chiar dacă estimările privitoare la recuperarea medicală prevedeau între trei și șase luni de exerciții zilnice, artistul pare să nu aibă nevoie nici măcar de atât, iar progresele sunt vizibile deja de la o zi la alta.

”La cum evoluează pacientul, cred că până la sfârșitul anului va putea face chiar și efort fizic moderat. Nu va putea alerga la vreun maraton, dar, cu siguranță, va putea valsa dacă își va dori. În orice caz, medicii au decis că este cazul să mărească ritmul exercițiilor și să le diversifice mai mult în următoarea perioadă, urmând ca zilele viitoare să îi mai facă un asemenea consult complex”, ne-a spus sursa medicală citată.

 

Mai multe articole despre:
spital sănătate recuperare Gabriel Cotabiţă