MENIU

Veste proastă pentru toți utilizatorii What's App. O funcție foarte importantă NU funcționează

A fost una dintre cele mai așteptate actualizări ale aplicației WhatsApp, dar se pare că instrumentul prin care putea fi șters un mesaj trimis din greșeală nu este la fel de fiabil cum credeți.

Un nou raport susține că mesajele WhatsApp care sunt șterse sunt, de fapt, încă în aplicație și pot fi ușor accesate prin Setări.

Soluția pare să fie disponibilă pentru utilizatorii Android 7.0, încă nu este clar dacă o opțiune similară este disponibil pe iOS.

Luna trecută, WhatsApp a introdus o funcție nouă, permițând utilizatorilor să șteargă un mesaj jenant în termen de șapte minute de la trimiterea acestuia.

Se pare că ar exista o soluție care le permite utilizatorilor Android sa vadă mesaje netrimise, descoperită de un blog spaniol. “Am descoperit o modalitate de a recupera sau de a vedea mesajele șterse de cealaltă persoană într-un mesaj WhatsApp”, a explicat cel care a descoperit cum se pot recupera mesajele, potrivit Dailymail.

“Am constatat că mesajele sunt stocate în registrul de notificări al sistemului Android. Deci, este doar o chestiune de a intra în acea înregistrare pentru a vedea mesajele pe care cealaltă persoană le-a șters”, a eplicat acesta.

Ori de câte ori o notificare ajunge la un dispozitiv Android, aceasta este stocată în jurnalul de notificări, chiar dacă aceasta este sau nu ulterior ștearsă de către expeditor. Deci, în timp ce utilizatorii s-ar putea să nu poată vedea mesajul în cadrul chat-ului WhatsApp după ce a fost șters, aceștia îl pot vedea în jurnalul de notificări.

Mai multe articole despre:
aplicaţie mesaje funcţie whats app