MENIU

Veste proastă pentru români! Se scumpește curentul cu 21%, din toamnă

Scumpiri

Românii vor primi o lovitură grea! Cea mai mare companie de electricitate din țara noastră anunță scumpiri uriașe, din toamnă. Vizați de această majorare sunt inclusiv cei care și-au ales un nou furnizor din piața concurențială. Iar toate aceste creșteri vin în contextul în care, prețul energiei a fost, deja, mărit la începutul lunii iulie, cu 13%. 

Majorarea intră în vigoare la începutul lunii septembrie. Mai exact, prețul pe kilowatt pe oră va crește în medie cu 7 bani, ceea ce înseamnă facturi mai mari cu 21%.

Producatorii au majorat pretul energiei electrice cu aproximativ 150 de procente fata de aceeasi perioada a anului trecut. expertii spun ca este una dintre cauzele care duc la scumpiri ale facturilor la energia electrica. din luna septembrie, romanii vor plati mai mult cu aproximativ 21 de procente.

Îngrijorător este că, la începutul lunii iulie, energia electrică s-a scumpit cu 13 procente. În plus, prețul gazelor a crescut și el cu 25%, iar la iarnă, oamenii vor plăti chiar și cu 200 de lei în plus la căldură. Experții susțin că prețurile vor continua să crească.

Oamenii sunt revoltați și susțin că de la lună la lună, scot mai mulți bani din buzunar pentru facturi.

Peste 3,5 milioane de români au semnat până acum un contract cu un nou furnizor de energie. 

 

Mai multe articole despre:
scumpiri tomna energie electrica