MENIU

Veste proastă despre cea mai așteptată autostradă din România: a pornit cu stângul

<p>Termen de finalizare pentru Autostrada Sibiu-Pitești: 2020</p>

La doar două zile după ce Ioan Rus, ministrul Transporturilor, își afirma încrederea că pașii programați pentru realizarea Autostrăzii Sibiu-Pitești vor fi respectați, pentru încadrarea în deadline-ul anului 2020, contestațiile își fac efectul încă din start, mai precis de la revizuirea studiului de fezabilitate.

Un pas inapoi pentru autostrada Sibiu - Pitesti: Consiliul pentru Solutionarea Contestatiilor obliga Compania de Autostrazi sa evalueze din nou ofertele pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate, scrie Hotnews.ro.

Compania Nationala de Autostrazi va trebui sa evalueze din nou ofertele depuse in cadrul licitatiei pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate al autostrazii A1 Sibiu - Pitesti - document necesar pentru demararea constructiilor in viitor, a stabilit Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC).

Decizia CNSC vine dupa ce Compania de Autostrazi a anuntat pe 11 februarie castigatorul licitatiei, dar rezultatul a fost contestat de un alt participant la procedura publica. Reevaluarea ofertelor practic intarzie realizarea Studiului de fezabilitate si, implicit, amana si momentul cand constructia efectiva a autostrazii va putea incepe.

Intr-o decizie publicata pe 7 aprilie, CNSC stabileste ca CNADNR va trebui sa reevalueze ofertele dupa ce contestatia depusa de una din firmele pierzatoare a fost admisa. Detalii...