MENIU

Veste înfiorătoare! Ce s-a întâmplat cu fetița dispărută în Dâmbovița

O veste tristă după mobilizarea record din ultimele două zile pentru a găsi fetița de 11 ani dispărută în județul Dâmbovița. Fetița de 11 ani a fost găsită moartă de echipele de căutare, informează realitateadedambovita.net.

Fetița a dispărut vineri din Gura Șuții, din județul Dâmbovița.

După o căutare de două zile, fata a fost găsită, însă din nefericire nu mai era în viață.

Corpul neînsuflețit al micuței a fost găsit pe un câmp din localitatea învecinată Produlești, cu urme de violență, relatează realitateadedambovita.net.

Polițiștii au deschis un dosar penal in rem pentru privare de libertate în cazul dispariției fetiței de 11 ani.

Poliția a anunțat că există deja un cerc de suspecți.

Fetița de 11 ani a dispărut vineri după ce a plecat de la școală dar nu a mai ajuns acasă. Drumul de la școală până acasă era de aproape o jumătate de ore.  Părinții au anunțat dispariția imediat ce copila nu a ajuns acasă.

În ultimele două zile a fost o mobilizare imensă în județul Dîmbovița. Sute de polițiști și jandarmi s-au deplasat în zona localității Gura Șuții, pentru a o căuta pe fetița dispărută. 

Echipe de jandarmi și polițiști au scotocit peste tot în comună, iar cu ajutorul câinilor de urmă au fost cercetate câmpurile din apropierea localității.

La momentul dispariției, copila era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri și pantofi sport cu negru și roșu.