MENIU

Veste BOMBĂ despre mall-ul Promenada din Bucureşti

<p>Promenada, de v&acirc;nzare</p>

Mall-ul Promenada, deschis în urmă cu mai puţin de un an în zona Floreasca din Bucureşti, ar putea fi cumpărat de sud-africanii de la NEPI, dacă vor ajunge la o înţelegere de preţ cu Raiffeisen evolution.

Fondul de investiţii NEPI negociază achiziţia mall-ului Promenada, o investiţie iniţială de 130 de milioane de euro, tranzacţie în proces de due diligence, au declarat pentru Mediafax surse din piaţa imobiliară.

NEPI, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari de pe piaţa locală, gestionează în România centre comerciale, totalizând circa 330.000 de metri pătraţi, printre cele mai importante Ploieşti Shopping City, City Park Constanţa sau Vulcan Strip Mall Bucureşti. De asemenea, fondul sud-african de investiţii are în curs de dezvoltare centrul comercial Mega Mall din zona Pantelimon.

Surse din piaţa imobiliară au declarat anterior pentru Mediafax că Raiffeisen evolution, dezvoltatorul Promenada, a primit oferte din partea mai multor investitori, existenţi pe piaţă, dar şi nou veniţi, şi are o listă scurtă cu cele mai bune 5 oferte.

Raiffeisen evolution a deschis la jumătatea lunii octombrie a anului trecut centrul comercial Promenada Mall, ultima fază a proiectului Floreasca City, investiţie de 300 de milioane de euro, care cuprinde şi două clădiri de birouri, inclusiv turnul Sky Tower. Clădirile de birouri au fost vândute grupului Raiffeisen.

Mai multe articole despre:
mall Raiffeisen mall Promenada