MENIU

Vertu Signature Touch, smartphone-ul perfect pentru cei cu buzunarul larg

Vertu Signature Touch e tipul de telefon pentru cei cu buzunarul larg, care vor un smartphone exclusivist și care, pe lângă manufactura specifică, aduce acum specificații tehnice de top.

Au început de ceva timp să circule pe internet nişte zvonuri legat de un smartphone Vertu ipotetic care, pe lângă trăsăturile de design atrăgătoare şi materialele premium, va veni cu o configuraţie hardware high end. Respectivul terminal tocmai a fost confirmat oficial, poartă numele de Vertu Signature Touch.

Pe din afară vorbim de aceleaşi trăsături clasice care au transformat produsele Vertu în idealul de telefon al multor utilizatori cu bugete generoase. Similar cu produsele anterioare ale companiei britanice, Signature Touch va fi realizat în mare parte dintr-un aliaj de titan clasa 5 ultra rezistent, în timp ce o parte semnificativă din spatele carcasei este mascată cu piele naturală de viţel. Ecranul nu este protejat cu Gorilla Glass, cum au toţi ,,muritorii” la smartphone-urile recente, ci cu safir, mult mai rezistent şi mai scump. Citeste mai mult pe playtech.ro.