MENIU

Vedetele, în ipostaze de râs. Cele mai mari gafe în Photoshop ale lui 2015

Ai impresia că vedetele şi companiile au mai multă grijă de felul în care sunt modificate fotografiile în Photoshop, pentru că toată lumea este cu ochii pe ei şi orice greşeală devine virală?

Vei descoperi că unele dintre cele mai mari gafe în Photoshop în 2015 implică unele dintre cele mai importante vedete. Cât despre greşeli, acestea sunt pur şi simplu hilare!

Victoria's Secret şi gafa posteriorului inexistent

Compania de lenjerie intimă a fost criticată dur pentru că a eliminat, în Photoshop, o rotunjime a posteriorului modelului, dar doar într-o parte. Comentariile primite pe Facebook au fost foarte dure.

Justin Bieber în reclama la lenjerie intimă

Reclama lui Bieber pentru Calvin Klein a stârnit multe reacţii, mai ales când s-a dovedit că abdomenul, bicepşii, dar şi felul în care îi veneau boxerii reprezintă un triumf al Photoshop, nicidecum adevărul.

Kim Kardashian şi Kanye West

Nici măcar o fotografie de familie de la petrecerea aniversară a surorii mai mici a lui Kim nu ajunge pe Instagram fără Photoshop. Imaginile au mai dărâmat un mit, al vedetelor mereu perfecte!

Vedeta nemulţumită de Photoshop

Zendaya, o tânără actriţă, a criticat faptul că Modeliste a folosit Photoshop-ul pentru a-i subţia şoldurile şi bustul. Revista a fost retrasă de la rafturi şi modificată după comentariul actriţei.