MENIU

Vedetele care ar putea candida la alegerile de anul acesta: actori, sportivi, cântăreți, în sondaje

Vedetele care ar putea candida la alegerile de anul acesta: actori, sportivi, cântăreți, în sondaje

Dincolo de mesajele politice, alegerile locale din acest an s-au transformat într-un adevărat concurs de talente. Cântăreți de muzică rock, actori și sportivi vor să ajungă primari, președinți de consilii județene sau consilieri. Printre cele mai cunoscute nume se numără Dan Bitman și Mugur Mihăescu. Mai mult de atât, Erika Isac, a cărei melodie a divizat țara în ultimele săptămâni, ar putea să intre în politică. 

Erika Isac, cea care interpreteză controversata piesă Macarena, a declarat la rândul său că ar putea intra în politică în viitorul apropiat. Tânăra artistă a revenit cu un mesaj puternic de ziua femeii.

Erika Isac a împărțit țara în două cu piesa Macarena, care a ajuns rapid virală pe rețelele de socializare și preluată de organizații pentru protecția femeilor.

Nici Dan Bittman nu ezită să intre în cursă. Cântărețul vrea să devină primar la Sectorul 1 și nu exclude să candideze din partea AUR.

Tot din partea AUR candidează și Mugur Mihăescu, devenit celebru pentru rolul polițistului Garcea. El vizează funcția de președinte al Consiliului Județean Olt.

AUR îl testează în sondaje și pe cunoscutul actor Dan Puric. Chiar președintele formațiunii politice, George Simion, a declarat că împărtășește multe valori cu acesta.

Și Simona Halep a fost asociată cu o posibilă carieră în politică. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat-o pe sportivă și a dat de înțeles că aceasta ar putea să intre în politică.

"Simona în politică? (...) Cine știe, poată că Simona năzuiește să intre în politică", a scris cunoscutul jurnalist. 

Mai multe articole despre:
vedete alegeri candidaturi