MENIU

Vedetă TV, arestată pentru posesie de droguri şi arme. Emisiunea, populară în România

Vedeta unei cunoscute emisiuni TV din SUA, difuzată şi în România, a ajuns în arestul poliţiei, pentru posesie ilegală de arme, dar şi pentru posesie de droguri.

Este vorba despre Austin Lee Rusell, cunoscut sub porecla "Chumlee", care apare în emisiunea TV "Pawn stars" - "Aşii amanetului". Bărbatul a fost arestat miercuri, 9 martie, în Las Vegas, după ce poliţiştii au descoperit asupra să mai multe arme pentru care nu avea permis, dar şi droguri, scrie Bzi.

Poliţiştii din Las Vegas s-au deplasat la locuinţa lui Austin, pentru a investiga o agresiune sexuală, însă nu le-a venit să creadă ce au găsit în casa acestuia. Oamenii legii spun că au găsit o cantitate impresionantă de droguri, dar şi ustensile folosite de obicei de dealeri. Acest lucru îi determina să creadă că Austin câştigă bani din comerţul cu droguri. Rusell le-a spus acestora că obişnuieşte să fumeze marijuana. În raport se arată că poliţiştii au găsit în casă punguţe din plastic şi cântare digitale, folosite de cei care împachetează şi vând substanţe ilegale. Oamenii legii au descoperit marijuana, amfetamină, muniţie şi 12 arme, inclusiv revolvere şi puşti automate, doar patru arme de foc fiind înregistrate.