MENIU

Liviu Dragnea își va ispăși pedeapsa la Rahova, într-un regim de detenție închis

Liviu Dragnea, regim închis?

Liviu Dragnea își va ispăși pedeapsa la Penitenciarul Rahova a decis marți comisia din penitenciar, care a evaluat dosarul. Fostul preşedinte PSD a solicitat să fie lăsat să-și ispășească pedeapsa în Bucureşti, astfel încât familia şi apropiaţii să-l poată vizita mai uşor.

Comisia Penitenciarului Rahova s-a reunit marți pentru a decide unde își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare, pronunțată în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Potrivit Realitatea TV, Dragnea va rămâne la Rahova, într-un regim de detenție închis. 

Liviu Dragnea ar fi depus deja o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenție la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia și cei apropiați să-l poată vizita.

Cine l-a vizitat pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova

În ultima vreme s-a speculat în presă că Liviu Dragnea ar putea să ajungă la penitenciarul Jilava sau la cel din Mehedinți. Potrivit unor surse, altă solicitare pe care Liviu Dragnea ar fi făcut-o ar fi aceea că își dorește să lucreze la popota penitenciarului, adică la cantină, la mâncare, sau la garaj.

Liviu Dragnea se află încarcerat în prezent la Penitenciarul Rahova, unde e încă în perioada de carantină, luni fiind cea de-a 21-a zi de carantină și ultima pentru fostul președinte al Partidului Social Democrat.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv, pe 27 mai, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Completul de cinci judecători a menţinut pedeapsa aplicată de instanţa de fond.

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea