MENIU

Valeriu Gheorghiță s-a reîntors în satul său natal să vaccineze anti-COVID-19. Cum l-au primit localnicii - IMAGINI emoționante

Valeriu Gheorghiță s-a reîntors în satul său natal să vaccineze - Cum l-au primit localnicii Foto: Facebook
Valeriu Gheorghiță s-a reîntors în satul său natal să vaccineze - Cum l-au primit localnicii Foto: Facebook

Medicul militar Valeriu Gheorghiță s-a întors în satul natal pentru a vaccina localnicii împotriva COVID-19. Cum l-au primit oamenii pe șeful campaniei naționale de imunizare - momente emoționante printre cei cu care a copilărit.

Șeful CNCAV a participat la vaccinarea sătenilor din locul unde s-a născut și a copilărit, în comuna Izvorul, județul Argeș.

Localnicii au fost entuziasmați și mândri să îl revadă pe coordonatorul campaniei de vaccinare. Oamenii au venit în număr mare, mai ales când au aflat că acesta este la centrul de vaccinare. Chiar și verișoara lui Gheorghiță a venit pentru a fi imunizată de el. Întâlnirea a fost emoționantă, potrivit imaginilor postate pe pagina de Facebook a platformei de vaccinare.

Prima persoană căreia i-a administrat vaccinul anti-Covid a fost un tânăr de 16 ani, iar printre cei imunizați s-a aflat și verișoara sa. Localnicii au fost entuziasmați și mândri să îl revadă pe coordonatorul campaniei de vaccinare.

„Președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță a vaccinat astăzi în comuna Izvoru din judetul Argeș, locul său natal. Bucuroși să îl revadă, localnicii au venit la vaccinare, iar după doar câteva ore, peste 35 de persoane au beneficiat de actul medical. Prima persoana vaccinată de medicul militar a fost un baiat de 16 ani, emoționat, dar dornic și încrezător că gestul său contribuie la binele familiei și al întregii comunități. Un moment emoționant a fost și revederea cu verișoara de gradul I care s-a numărat printre cei care au venit să se vaccineze”, au anunțat reprezentanții campaniei de vaccinare pe pagina ROVaccinare.