MENIU

Valeriu Gheorghiță nu s-a mai abținut: „Rata de vaccinare din România ține de nivelul de educație. E o problemă de mentalitate”

Valeriu Gheorghiță - președintele Comitetului Naţional de coordonare a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19

Valeriu Gheorghiță - președintele Comitetului Naţional de coordonare a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 a declarat, vineri seara, la un post TV, că rata de vaccinare din România ține de nivelul de educație, fiind o problemă de mentalitate și de comportament.

„Nivelul de vaccinare ține de o problemă de mentalitate, de comportament, ține de educație, de cum am fost învățați în mulți ani până acum”, a afirmat Valeriu Gheorghiță.

„Pe măsura ce s-au vaccinat cei hotărâți, determinați, ne lovim pe de o parte de segmentul populațional dezinteresat complet de tot ce înseamnă sănătate și vaccinare, sunt și persoane ezitante, care doresc dar nu au putut să se deplaseze și sunt persoanele care pur și simplu nu doresc să se vaccineze”, a mai spus medicul Valeriu Gheorghiță.

Bilanțul românilor vaccinați împotriva COVID-19 se apropie de 5 milioane, cifră care va fi atinsă în următoarele două zile.

BILANȚUL vaccinaților anti-COVID-19, în creștere: CÂND se atinge ȚINTA de 5 milioane de români imunizați - Document

Mai multe articole despre:
valeriu gheorghita vaccinare rata educatie