MENIU

Val de sesizări la CNA după emisiunea cu Olivia Steer de la Antena 3

<p>Antena 3 </p>

CNA a primit 45 de sesizări pe tema emisiunii de la Antena 3 unde invitată a fost Olivia Steer.

Plângeri la CNA după prestația lui Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza zilei, cu Olivia Steer invitată, dar și după prezența în studio a lui Gabriel Oprea, scrie Paginademedia.ro.

Forul audiovizual a primit, până joi, 45 de sesizări pentru Sinteza zilei de miercuri seară. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, cele mai multe au vizat interviul luat de Gâdea Oliviei Steer, care militează împotriva vaccinării copiilor.

Reclamatiile care au venit la CNA pentru Olivia Steer se referă în mare la modul în care aceasta a facut afirmatii fara a fi avizată în acest sens, iar moderatorul nu a pus la dispoziția publicului o alta persoană, avizată, care să contrabalanseze afirmațiile acesteia.

Olivia Steer a fost miercuri seara, de la 21.00, invitata lui Mihai Gâdea la Sinteza zilei. De menționat că în platou nu a fost niciun specialist prezent care să combată ipotezele lansate de Olivia Steer pe tema vaccinării copiilor sau a mamografiilor (un alt subiect adus recent în atenție de către ea, într-o postare pe blog, cu titlul: Mamografie? Nu mulțumesc).

Alte câteva sesizări au fost legate de prezența fostului vicepremier Gabriel Oprea în studioul Antenei 3.

PROMOTIE IMPORTANTA LA eMAG! TOATE OFERTELE CU REDUCERI POT FI CONSULTATE AICI!

Mai multe articole despre:
CNA Antena 3 olivia steer