MENIU

Val de ironii pe pagina Alinei Gorghiu. Ce declarație a stârnit hohote de râs

sursă foto FB/Alina Gorghiu

Avalanșă de comentarii ironice pe pagina de Facebook a Alinei Gorghiu, după ce a scris că "a crescut cu Mănăstirea Curtea de Argeș". Vicepreședintele PNL le-a răspuns, pe același ton, unora dintre cei care i-au scris. 

"Am crescut cu Mănăstirea Curtea de Argeș Atunci când ești #LaPasPrinArgeș , un popas aici este obligatoriu. Dacă nu ați avut încă ocazia să o vizitați, includeți Mănăstirea Argeșului pe lista voastră de obiective pentru #2022! Vă spune cineva care nu se satură de ea. Zile bune!", a scris Alina Gorghiu într-o postare la care a atașat, evident, fotografii de la obiectivul vizitat.
 
Comentariile ironice n-au întârziat să apară. "Am observat, sunteți de peste tot, Argeș, Timiș, însă născută la Tecuci, județul Galați.", i-a scris un urmăritor. "Și cu ce vă încurcă?" i-a răspuns Gorghiu.
 
"Tu, argeșancă? De când? Mai ai un pic și ne spui că ai copilărit cu Adi Mutu!", a scris un alt citittor.
 
"Si anul trecut la alegeri te dădeai mare "senator" de Timiș... Acum ești mare argeșeană, si mâine poimâine ne spui ca tu ai copilărit pe malul drept al Nistrului," a fost un alt mesaj.
 
Alți comentatori s-au rezumat la ironii legate de personajul politic.

"Mie îmi place doar Dubai, si dacă se poate pe banii statului."

"Ati fost la Manastirea Curtea de Arges, nu ati avut nicio remuscare cand ati vazut mormintele Regilor? Ce a fost Partidul Liberal si ce a ajuns? Nu v-ati gandit sa faceti un referendum pentru schimbarea constitutiei?".

"În 2024 să vă călugăriță cu frații PSD !!!" a fost un alt comentariu.