MENIU

Val de ironii după ce un bucureștean a ajuns cu mașina în apele Mării Mediterane. Sene incredibile în Thassos - Cum s-a petrecut incidentul

Val de ironii după ce un bucureștean a ajuns cu mașina în apele Mării Mediterane/ Captură foto Forum Thassos

Scene incredibile pe o plajă din Thassos! Mașina unui bucureștean a ajuns în apa Mării Mediterane, după ce se pare că a căzut de pe un dig. Incidentul a fost imortalizat în imagini de martori, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, stârnind zeci de comentarii. 

O scenă desprinsă parcă dintr-un film s-a petrecut, marți, pe plaja din Skala Kallirachis din insula Thassos, insulă preferată de turiștii români. 

Conform imaginilor postate pe grupul de Facebook intitulat  Forum Thassos, un Renault Kadjar de culoare albastră, cu numere de București, a fost scos din apă de turiști. Incidentul s-a produs, se pare, deoarece mașina nu a avut frâna de mână trasă și, astfel, a alunecat de pe dig.

Imaginea postată pe forum a generat un val de reacții, românii întrecându-se în ironii, dar și comentarii în care se arătau îngrijorați de situația în care se afla proprietarul mașinii:

"Așa caldură mare a fost astăzi în Thassos că un bucureștean și-a răcorit inclusiv mașina în mare! A căzut de pe dig în Skala Kalirachis!", a scris bărbatul. 

"S-a întâmplat ceva draga ??? - Nu iubitule, sunt...la spălătorie !!!"

"A făcut economie de 25 euro la bac..."

"Belea mare…ca nu este BMW . Altfel, era dublat numărul de comentarii"

"A confundat Thassos cu Mamaia. Csf"