MENIU

Val de accidente pe șoselele din țară! Trei morți și mai mulți răniți - Familii devastate, în prag de sărbători

Accident rutier/Captură video
Accident rutier/Captură video

Val de accidente grave în pragul sărbătorilor! O persoană a murit iar alte șapte au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat într-un șanț în județul Dâmbovița. Acolo a fost activat planul roșu de intervenție, iar victimele au fost transportate de urgență la spital. În Brașov, un copil de 16 ani și un șofer au murit, iar alte trei persoane au fost preluate de medici în stare gravă. Totodată, un accident grav a avut loc și în centrul Capitalei la orele de vârf. Șoferul unui taxi privat a ajuns la spital. 

în microbuzul care s-a răsturnat în afara localității Corbii Mari din Dâmbovița se aflau 7 pasageri și un șofer, toți din Sri Lanka și se deplasau din Teleorman către Ilfov.

Intervenția a durat aproximativ două ore, timp în care a fost activat Planul Roșu. Victimele au fost transportate la spital, însă din nefericire, o persoană nu a putut fi salvată.

Un alt accident teribil a avut loc în județul Brașov, între localitățile Codlea și Vulcan. Un copil de 16 ani a murit, dar și un șofer care a rămas încarcerat, după ce două mașini s-au lovit frontal.

Printre răniți se numără și doi copii de 10 și 12 ani, precum și o femeie de 38 de ani. Cu toți au fost transportați de urgență la spital.

Iar în Capitală, un bolid s-a răsturnat după ce a intrat într-o mașină de ride-sharing. Șoferul nu avea client, însă acesta a fost transportat la spital după ce a suferit mai multe răni. Celălalt conducător auto nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc în centru, în zona Unirii. Dacă viteza era mai mare, bolidul putea să fie aruncat chiar în Pasaj, peste celelalte mașini. Cei doi șoferi nu au consumat alcool.