MENIU

Vacanțe litoral. Cele mai tari oferte cu prețuri mai mici și cu 81%

Litoralul românesc

Cei care caută vacanțe litoral în această perioadă pot găsi pachete pentru concediu la reduceri la Vola.ro. Iată câteva dintre cele mai interesante oferte.

Cea mai mare agenție de turism online anunță reduceri pentru mai multe pachete de vacanță. Reduceri sunt și la Hotelul de 4 stele Iaki. Reducerile sunt de până la 41%. Mai multe detalii și alte oferte litoral 2017 găsiți - AICI.

Hotel Iaki este locul ideal pentru cei care-si doresc o vacanta la mare. Doar 20 de m il despart pe oaspete de plaja din Mamaia, multumita localizarii inspirate a proprietatii. Punand la dispozitie 122 de camere in nuante neutre, cu dotari moderne si cu un design elegant, Hotel Iaki este alegerea perfecta pentru o sedere fabuloasa la malul marii.

Experientele culinare sunt de-a dreptul delicioase, Hotel Iaki mandrindu-se cu doua restaurante: Coriolis si Ballroom. Oaspetii pot servi feluri de mancare din bucataria romaneasca, dar si din cea internationala. Restaurant Coriolis este deschis pe tot parcursul anului.

Ideea de sanctuar prinde viata la Hotel Iaki. Un sanctuar al relaxarii, un centru de spa care ofera un rasfat pentru simturi si minte. Tratamentele de spa combat stresul si oboseala si ajuta muschii sa nu mai fie asa tensionati.

Oferte litoral 2017. Reducere de 81%

Vola.ro anunță o reducere de 81% la un pachet de vacanță în Hotel Queen Vera, din Mamaia, situat la câțiva pași de malul mării.

În pachet este inclus: mic dejun pe toata durata sejurului, acces gratuit la piscina semiolimpica descoperita, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, 10% reducere la masaj, early check-in si late check-out in limita disponibilitatii, acces gratuit la WiFi, parcare gratuita.

Mai multe detalii și alte oferte litoral 2017 găsiți - AICI.

Amplasat in centrul statiunii Mamaia, la doar cativa metri de plaja, Hotel Queen Vera este locul ideal pentru a petrece o vacanta relaxanta la mare. Hotelul a fost recent renovat intr-un stil deosebit de elegant si imbina perfect serviciile impecabile cu decorul natural de exceptie.

Hotelul dispune de 50 de camere spatioase, dotate cu aer conditionat, acces cu card eletronic si inchidere automata, telefon, TV prin cablu, minibar, WiFi gratuit, seif, baie privata, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Oaspetii hotelului Queen Vera au la dispozitie un restaurant cu terasa in aer liber care serveste preparate gustoase din bucataria traditionala, dar si din cea internationala.

Hotel Queen Vera are un farmec aparte si ofera o varietate de facilitati de relaxare si distractie precum o gradina frumos amenajata, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, bar, jacuzzi si piscina semiolimpica in aer liber, amenajata cu sezlonguri si umbrele.

Oferte litoral 2017. Oferte și la Vox Maris

La complexul Vox Maris aveți o reducere de 29% la vacanțe. Resortul este format din mai multe vile amenajate confortabil. Cele 410 camere disponibile sunt mobilate elegant si sunt dotate cu aer conditionat, TV, WiFi gratuit, balcon sau terasa cu vedere spre gradina, minibar, baie privata si articole de toaleta gratuite.

Mai multe detalii și alte oferte litoral găsiți - AICI

Complexul pune la dispozitie 2 restaurante, Stella Maris si Blue Lagoon, unde poti degusta din preparatele gustoase din bucataria romaneasca si internationala, pregatite doar din ingrediente naturale. De asemenea, masa se poate servi pe una din terasele in aer liber, situate in apropierea piscinelor.

Oferte litoral 2017 Vox Maris. Ce este inclus in pachet:

  • Mic dejun pe toata durata sejurului
  • Acces la piscine, sala de fitness, loc de joaca pentru copii
  • O ora acces gratuit la terenul de tenis pe toata durata sejurului
  • Early check-in si late check-out in limita disponibilitatii
  • Acces gratuit la WiFi
  • Parcare gratuita