MENIU

UTOK – Lista telefoanelor cele mai ieftine si cu configuratiile cele mai puternice

UTOK este un brand renumit de telefoane mobile si multe dintre preturile lor sunt foarte avantajoase pentru tehnologia foarte buna pe care o folosesc.

UTOK – Lista completa cu telefoane mobile ieftine o gasiti AICI.

Cei de la UTOK au la inceput de primavara o promotie foarte interesanta cu reduceri mari la toate telefoanele mobile din portofoliul lor. UTOK e un brand renumit care produce telefoane mobile la preturi foarte bune.

Noi am selectat cateva modele diverse, cu preturi foarte mici, dar si unele ce necesita un buget ceva mai generos, insa toate au reduceri mari si configuratiile au un raport calitate pret exceptional. Puteti sa va convingeti consultand ofertele de mai jos.

UTOK – Stellar Elite

Acest model de telefon mobil de la UTOK are capacitatea de a administra doua cartel SIM deodata, procesorul este un Quad Core, display-ul este de tip IPS HD de 5 inch si are camera foto de 13MP. Pretul foarte avantajos poate fi gasit AICI.

UTOK – Q55

Un alt telefon mobil foarte avantajos de la UTOK este modelul Q55 care are procesor Quad Core si display IPS de 5 inch iar camera foto principal este de 8 MP. In plus, telefonul este DUAL SIM. Oferta completa poate fi gasita AICI.

UTOK – q40

Un alt model ceva mai ieftin care are si un discount de primavara de 40% este acest UOTK q40 care are un display ceva mai mic fata de modelele prezentate anterior. Telefonul are 4inch, camera foto de 5 MP Procesor de 1.2 Ghz si functia de Dual SIM. Toate detaliile sunt AICI.

UTOK – Explorer 4

Tot un telefon de 4 inch dimensiune, dar foarte rezistent care are display cu ecran IPS Gorilla Glass este modelul Explorer 4, dotat cu baterie puternica, dual sim, procesor Guad Core, un pret ceva mai mare fata de modelele prezentate mai sus, insa primiti cadou o surpriza. Consultati oferta completa AICI.

UTOK D35W

Este probabil cel mai ieftin telefon mobil de pe piata cu asemenea calitat: costa sub 200 de lei si are si discount de 40% in aceasta perioada de la UTOK. Telefonul este smart, are dual sim si procesor Dual Core. Ecranul este de 3.5 inch si camera foto de 5MP. Pretul poate fi gasit AICI.

UTOK – 351D

Modelul UTOK 351D are un design deosebit fata de modelele celelalte, camera foto este de 5MP si procesorul un Dual Core. In plus, la achizitia acestui telefon primiti si o cartel SIM de la Orange care cuprinde si 500 MP. Pretul poate fi gasit AICI.

UTOK – Dorel 2

Dorel 2 e la UTOK este genul de telefon mobil foarte rezistent si cu autonomie exceptionala: bateria tine 7 zile. Ecranul are 2 inch si are un standard de protective IP68. Telefonul poate administra doua cartele SIM deodata. Oferta completa poate fi gasita AICI.

UTOK – Dorel 4

Un telefon ceva mai nou din gama Dorel de la UTOK este numarul 4 care are un discount de 11% in aceasta primavara si este un telefon foarte rezistent. E dotat cu procesor Quad Core si ecran IPS Gorilla Glass de 4 inch. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
utok