MENIU

USR PLUS nu participă la citirea moțiunii de cenzură a PSD - Dan Barna: „Are toate şansele să treacă”

Dan Barna

Moțiunea de cenzură a PSD va fi citită astăzi în Parlament. Aleșii USR PLUS nu participă la citire, iar premierul Florin Cîțu îi așteaptă în continuare la discuții.

Cei de l USR PLUS spun că vor negocia cu președintele PNL, dar nu vor accepta ca Florin Cîțu să fie premier.

Atât cei din USR PLUS cât și parlamentarii AUR au anunțat că vor vota moțiunea de cenzură a PSD. USR PLUS a decis în ședința conducerii partidului să susțină orice moțiune ajunge la vot.

Co-președintele USR PLUS, Dan Barna, a afirmat că partidul pe care îl conduce va vota moţiunea de cenzură inițiată de PSD.

„A fost o decizie ieri a Biroului Naţional al USR PLUS, o decizie în unanimitate, vom vota orice moţiune, moţiunea care ajunge prima la vot va avea susţinerea noastră. În politică, obiectivul politic este cel determinant, nu instrumentul. Noi am spus foarte clar, din momentul în care premierul Florin Cîţu a decis să ne împingă afară din coaliţie, am spus că acest premier nu mai are susţinerea USR PLUS. Am fost consecvenţi în toată această perioadă, suntem singurii care nu s-au sucit, nu au spus că ba votăm, ba nu votăm, ba că îl susţinem pe premier, ba că nu îl susţinem, cum face PSD de aproape o lună şi jumătate”, a declarat Barna.

Mai multe articole despre:
usr plus motiune cenzura citu guvern parlament