MENIU

,,Urzeala Tronurilor"sezonul șase, o investiție de 100 de milioane de dolari

"Urzeala tronurilor" a contribuit la găsirea unei fetiţe dispărute

Bugetul alocat de HBO pentru cel de-al şaselea sezon al serialului ”Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones” depăşeşte 100 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că fiecare dintre cele 10 episoade ale noului sezon din această producţie TV a fost produs cu peste 10 milioane de dolari, potrivit The Independent.

Al şaselea sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ va avea premiera pe micile ecrane nord-americane pe 24 aprilie. Deşi sunt cunoscute foarte puţine detalii despre intriga următorului sezon din „Urzeala tronurilor“, un teaser lansat la sfârşitul anului 2015 sugerează faptul că sezonul al şaselea va oferi telespectatorilor o explicaţie şi, totodată, o completare a unui moment dramatic din sezonul al cincilea, când unul dintre personajele principale ale serialului - şi unul dintre preferaţii fanilor -, Jon Snow a fost înjunghiat de subalternii săi din Rondul de Noapte.
 

 
Inspirat din seria de romane „Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire“, de George R. R. Martin, „Urzeala tronurilor“ este cel mai vizionat serial creat de HBO, cu o audienţă medie de 20 de milioane de telespectatori pe episod, în acest an.
Mai multe articole despre:
null