MENIU

Urs filmat pe o stradă din Piatra-Neamț. Reacția Prefecturii (VIDEO)

Un urs care a apărut în zona Sarata din municipiul Piatra-Neamț a fost filmat în timp ce alerga pe strada Petru Movilă, prin fața caselor.

Utilizatorul Facebook care a postat clipul video a transmis că ursul a fost filmat în urmă cu 2 zile, pe lângă vulcanizarea „Ursuleți”.

Animalul a fugit de zgomotul mașinii și a claxonului și a intrat apoi într-o gospodărie, sărind gardul.

Prefectul județului Neamț a reacționat aseară după ce o persoană a anunțat la „112” că un urs umblă prin cartierul Sarata din Piatra-Neamț.

Imaginile apărute pe Facebook, cu ursul, au speriat o femeie din Piatra-Neamț. Aceasta a sunat aseară, în jurul orei 22:00, la „112” și a anunțat că a văzut pe o tabletă, postarea respectivă.

În această seara (n.r. vineri), în jurul orei 22:00, a fost un apel la serviciul 112 prin care se anunța că un pui de urs ar umbla prin cartierul Sarata, Piatra-Neamț.

Pe facebook, circulă o înregistrare cu acest pui speriat, sărind într-o curte.

Este imperios necesar să ne păstrăm calmul, cu atât mai mult cu cât incidentul s-a petrecut IERI (n.r. joi)!

Am dispus monitorizarea zonei prin efective ale Jandarmeriei, iar toate instituțiile abilitate sunt în alertă pentru a interveni în orice moment, după caz!

În astfel de situații este indicat să NU intervenim cu brutalitate, ci să lăsăm autoritățile competente să acționeze conform procedurilor!

Este importantă viața noastră, dar și a animăluțului nevinovat care, probabil, s-a rătăcit. Viața lor contează și merită să nu o periclităm!” – a fost mesajul prefectului județului Neamț, Daniela Soroceanu.

Video pe Realitatea de Neamț: https://realitateadeneamt.net/index.php/2019/09/21/urs-filmat-pe-o-strada-din-piatra-neamt-reactia-prefecturii-video/

Mai multe articole despre:
null