MENIU

Urma să se căsătorească, dar la altar cineva s-a opus. Mireasa a plâns când a văzut cine era de fapt

S-au iubit încă din prima clipă când s-au văzut, iar după un an au decis să se căsătorească. Ajunsă în ziua nunții cu toate pregătirile la zi, tânăra avea totuși o strângere de inimă. Totul era aranjat, domnișoarele de onoare erau la locul lor, mirele aștepta în fața altarului, buchetul era la locul lui, iar mireasa nu își găsea liniștea.

A pășit emoționată spre altar. Era însă singură, deoarece tatăl ei murise acum ceva vreme și nu avea pe nimeni s-o conducă spre alesul ei.

A înghițit în sec şi a mers singură până în fața mirelui. Dar când preotul a început să oficieze ceremonia cineva din biserică a țipat tare că se opune căsătoriei.

Era fratele miresei pe care ea îl invitase la nuntă de un an de zile, însă el îi spusese că nu o să obţină permisie pentru acest lucru. Era fratele mai mare care a avut grija de ea de când nu mai avea părinţi şi s-a comportat cu ea ca un adevărat părinte.

Îi spusese cu câteva zile şi îl rugase să fie prezent la nuntă. Însă el îi spusese că nu are cum. Acum, fratele ei mai mare i-a făcut cea mai fericită surpriză din viaţă şi i-a fost alături. După acest moment, fratele ei i-a stat alături ca un părinte şi astfel ceremonia a continuat.

Cele mai penibile fotografii de nuntă. Cum au apărut în faţa invitaţilor. IREAL!

Mai multe articole despre:
nuntă mireasa