MENIU

Urmărire ca-n filme pe străzile Capitalei - 4 hoți de catalizatoare, prinși de polițiști după ce au intrat cu mașina într-un stâlp

Urmărire ca-n filme pe străzile Capitalei - 4 hoți de catalizatoare, prinși de polițiști după ce au intrat cu mașina într-un stâlp

O urmărire ca în filme a avut loc pe stăzile Capitalei. Patru bărbați care furau catalizatoarele de pe mașini în parcarea unui supermarket au fost prinși în flagrant de oamenii legii. Nu este singurul incident de acest fel. Nouă mașini au fost vandalizate la Sibiu, autorii fiind căutați de polițiști.Un incident asemănător a avut loc și în Sibiu, unde nouă mașini au fost vandalizate. Doi indivizi au tăiat anvelopele mașinilor într-o parcare, iar totul a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Hoții ghinioniști au dat lovitura în parcarea unui supermarket din Sectorul 4 din Capitală după miezul nopții. Surprinși în plină acțiune de polițiști, hoții de catalizatoare s-au urcat într-o mașină și au demarat în trombă. Cu toate acestea, goana lor nu a durat mult, pentru că s-au izbit cu mașina de un stâlp. În urma verificărilor s-a constatat că șoferul autoturismului nu avea carnet de conducere, potrivit Realitatea PLUS. Cei patru hoți au fost reținuți și sunt cercetați pentru furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Aceștia sunt bărbați cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani.

”Ieri, 7 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au reţinut patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar de furt calificat şi conducere fără permis de conducere.

Bănuiţii, care au fost depistaţi pe o stradă din proximitate, se deplasau cu o maşină condusă de bărbatul de 22 de ani.

Cei patru au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri, iar în urma verificărilor s-a stabilit că şoferul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis joi, Poliția Capitalei.

Un alt act de vandalism s-a produs și în Sibiu, unde doi indivizi au tăiat  cauciucurile a nouă mașini. Șoferii păgubiți au depus plângere la poliție, împreună cu înregistrările, iar acum cei doi bărbați sunt căutați de autorități. Martorii spun că cei doi bărbați ar fi spart și un magazin din apropiere. Polițiștii au deschis un dosar penal, iar cercetările continuă.