MENIU

FOTO | Urmărire ca în filme pe străzile din Satu Mare. Contrabandist oprit de poliție cu focuri de armă

Sursa foto: Poliția de Frontieră Română

A fost urmărire ca în filme pe străzile din Negreşti Oaş, județul Satu Mare. Polițiștii de frontieră au tras mai multe focuri de armă, după ce un șofer nu a oprit la semnalele regulamentare, potrivit realitateadesatumare.net.

Polițiștii de frontieră din Negreşti Oaş au desfăşurat o acţiune pentru combaterea contrabandei cu ţigări. Astfel, oamenii legii au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control în trafic, la intrarea în Negreşti Oaş dinspre Certeze, a unui autoturism înmatriculat în România.

Polițiștii de frontieră au tras mai multe focuri de armă, deoarece şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare şi a continuat deplasarea în viteză.

Ulterior, s-a reușit oprirea autoturismului pe o stradă din Negreşti Oaş, dar şoferul a abandonat maşina, lăsând motorul pornit şi reuşind să fugă.

În scurt timp, acesta a fost reţinut în curtea unui imobil din Negreşti. Bărbatul a fost identificat în persoana unui cetățean ucrainean, în vârstă de 22 de ani, iar în interiorul mijlocului de transport au fost descoperite mai multe colete cu țigări fără timbru fiscal.

La sediul instituției, în urma inventarierii coletelor din mașină a rezultat cantitatea de 8.600 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 100.600 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost reţinut până la finalizarea cercetărilor.

Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore.