MENIU

Urmărire ca în filme pe străzile din Galați. Poliția a tras focuri de armă pentru a opri un șofer

Urmărire ca în filme, pe străzile din Galați. Câteva ore le-a luat polițiștilor să prindă un șofer care a lovit doi bătrâni pe o trecere de pietoni. Oamenii legii au tras cu arma și au făcut și un blocaj, dar tânărul a reușit să scape. El a fost prins după o noapte de căutări și a fost dus la audieri și, ulterior, reținut.

Polițiștii spun că bărbatul ar fi fugit pentru că avea permisul suspendat.

”La semnalele regulamentar aplicate conducătorul auto nu a oprit, situație în care s-a procedat la urmărirea acestui autoturism. S-au executat două focuri de armă. Colegii de la Poliția Rutieră au încercat să efectueze un blocaj, acesta a forțat blocajul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Iulian Unguru.

La un moment dat, tânărul a oprit, a coborât din mașină și s-a făcut nevăzut. După câteva ore, însă, polițiștii au reușit să îl găsească. Bărbatul avea permisul suspendat și nu avea ce căuta la volan. Cel mai probabil acesta este motivul pentru care a fugit de la locul accidentului. Din fericire, cei doi soți, în vârstă de 73, respectiv 69 de ani, au răni minore și nu au avut nevoie de internare.

Citește mai multe pe realitateadegalati.net.

Mai multe articole despre:
Galaţi poliţie urmărire permis suspendat