MENIU

Urmărire ca în filme, cu împuşcături, în Capitală. Şoferul fără permis, apărat de rude înarmate

Urmărire cu focuri de armă în Capitală. S-a întâmplat în cartierul Rahova. Totul a pornit în momentul în care polițiștii au încercat să oprească un autoturism înmatriculat în Marea Britanie. Șoferul mașinii a vrut să fugă, a intrat în mașina Poliției, iar unul dintre agenți era să fie lovit. După mai bine de 3 ore de audieri, acesta a fost trimis în instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

București, cartierul Rahova. Un echipaj de Poliție observă un bolid cu volan pe dreapta și numere de Marea Britanie și încearcă să-l oprească. Mașina părea suspectă. Polițiștii, printre care se afla și o studentă la Academia de Poliție, au pornit în urmărirea mașinii. În timp ce încerca să-și piardă urma, șoferul a fost blocat de o altă mașină pe care avea instalată o cameră de bord. 

Polițistul a tras mai multe focuri de armă în direcția bolidului însă, chiar și așa, acesta și-a continuat deplasarea. Agenții au chemat întăriri toate echipajele din zonă, inclusiv cele de jandarmi. Și șoferul și-a luat întăriri... rudele care au pregătit cuțitele pe care le-au scos când a venit poliția... Aproximativ 20 de persoane, rude ale șoferului au fost duse la Secția 19 de poliție pentru audieri. Procurorii din sectorul 5 vor decide dacă vor deschide un dosar penal și pe numele lor pentru ultraj. Șoferul care a fost urmărit de polițiști nu avea permis de conducere. El a fost reținut, seara trecută pentru conducere fără permis, pentru distrugere și tulburarea gravă a ordinii publice.

A fost audiat mai bine de trei ore la parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 5 şi a fost trimis în instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

Imaginile din momentul în care a fost prins şoferul au fost postate şi pe Facebook: