MENIU

UPDATE: Şoferul care a ucis trei oameni, între care un copil, a fost prins (GALERIE FOTO)

UPDATE: Şoferul care a ucis doi oameni şi a băgat în spital doi copii, în urma unui accident groaznic, a fost prins. Tragedia a avut loc pe Autostrada A1, vineri dimineaţă. Iniţial, doi adulţi au murit, însă după o oră şi unul dintre copiii de şase ani transportaţi în comă la Timişioara a murit. Imediat după tragedie, şoferul vinovat a fugit. 

Şoferul Adrian Vasiliu a fost descoperit într-o haltă CFR din apropierea localităţii Traian Vuia, de unde intenţiona să se urce în tren pentru a-şi pierde urma, potrivit opiniatimisoarei.ro. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,39 la mie in aerul expirat. 

Între timp, unul dintre copiii grav răniţi în accident a murit la spital, ridicând la 3 numărul deceselor. "Din nefericire, în urma accidentului, două persoane adulte de aproximativ 60 de ani au decedat pe loc, iar doi minori de cinci şi şase ani au fost răniţi şi transportaţi la spital în stare de inconştienţă. În jurul orei 10,00 a decedat minorul de cinci ani", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, citat de Agerpres.

Micutii se intorceau impreună cu bunicii şi tatăl unuia dintre ei de la un campionat de fotbal. Cei doi făceau parte din echipa Clubului Sportiv Comunal Ghiroda si Giarmata Vii.

STIREA INTIALĂ

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 4:30 dimineaţa, în zona localităţii Traian Vuia, iar SMURD a invervenit cu ambulanţe şu utilaje de descarcerare. 

În autoturismul care circula regulamentar se aflau 3 adulti si doi copii. Doi dintre adulti au rămas încarceraţi, iar când au fost scoşi de către echipele de salvatori medicii au constatat decesul. 

Cei doi copii, de 6 si 9 ani, au fost transportaţi la spital şi sunt în comă, în timp ce tatăl lor a scăpat nevătămat.

Şoferul care a provocat tragedia a disparut de la locul accidentului.

sursă foto: Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Timiş.

Mai multe articole despre:
autostradă tragedie Timiş