MENIU

UPC a lansat oferta pentru meciurile din Liga 1. Tarif special pentru “Extra Fotbal".

UPC, al doilea jucator din piata de servicii de cablu TV din Romania, a lansat o oferta speciala pentru cele doua canale de televiziune care vor transmite meciurile de fotbal din Liga 1.

Pachetul tematic "Extra Fotbal" propune televiziunile Look Tv si Look Plus atat in varianta SD cat si HD,  si va costa abonatii 10 lei lunar ( TVA inclus ), relateaza GadgetReport.ro

Potrivit HDSatelit, pentru abonare, clientii vor trebui sa trimita un SMS la numarul de telefon 1731.

 SMS-ul trebuie sa contina seria SmartCard-ului, urmat de codul FOTBAL, apoi sa astepte SMS-ul de confirmare de la UPC, care va fi de forma “Comanda pentru pachetul Extra Fotbal – tarif lunar 10 lei (TVA inclus) a fost procesata. Acum esti abonat la acest pachet. In scurt timp vei putea vedea pachetul de programe Extra Fotbal”.

 Focus Sat, cel de-al doilea operator din Romania care a anuntat ca va prelua cele doua canale TV, nu si-a lansat inca oferta comerciala.

 Ce decizii au luat RCS-RDS (Digisport) si Romtelecom (Dolcesport) in privinta meciurilor din Liga I, aflati de pe GadgetReport.ro

UPDATE  2 iulie 2014 – UPC România, companie membră Liberty Global, dorește să facă urmatoarele precizări în legătură cu tarifele pentru clienții care doresc să vizioneze meciurile din campionatul național, Liga 1, și meciurile din Cupa Ligii.

 

“Din dorința de a oferi clienților acces la cele mai importante competiții fotbalistice din România, UPC și Focus Sat au achiziționat drepturile de retransmisie a canalelor Look TV și Look Plus, care vor difuza în proporție echilibrată meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii.

Dorim să precizăm că pachetul de bază de televiziune UPC include canalul Look Plus, post TV care va difuza aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1. Astfel, ne asigurăm că toți clienții noștri se vor bucura, fără cost suplimentar, de o mare parte din meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii.

 

Am creat totodată o extraopțiune care se adresează acelor clienți care doresc să aibă acces la toate meciurile din cele două competiții. UPC pune la dispoziție, într-un pachet separat, întregul conținut fotbalistic (Look TV, Look TV HD și Look Plus HD), pentru prețul de 10 lei lunar.