MENIU

Un TIR plin cu cărucioare pentru cumpărături, răsturnat pe A1 - Trafic restricționat

Accident A1, între Sălişte și Sibiu / FOTO: DRDP Brașov

Un TIR plin cu cărucioare pentru cumpărături s-a răsturnat, în această după-amiază, pe autostrada A1, între localitățile Siliștea și Sibiu. Imaginile puse date publicității de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov arată TIR-ul cum stă suspendat de parapetul de pe marginea drumului. În urma acestui incident, banda 1 și banda de urgență sunt restricționate.

Eveniment rutier produs, astăzi, pe autostrada A 1, viaduct Cristian Km 263, pe sensul de mers Sebeș – Sibiu.

Un TIR a ieșit de pe partea carosabilă și capul tractor al acestuia a rămas suspendat peste viaduct. Pompierii militari ai ISU Sibiu au intervenit prompt cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și automacaraua pentru repunerea ansamblului TIR pe carosabil. Din primele informații șoferul TIR -ului s-a autoevacuat până la sosirea forțelor și e conștient și cooperant.

De asemenea, potrivit informațiilor furnizate de la fața locului nu există risc de incendiu. TIR-ul este încărcat cu cărucioare pentru cumpărături.

“Se circula îngreunat pe banda de viteză. Mentionez că ploua și carosabilul este umed“, a declarat purtătorul de cuvânt al DRDP Braşov, Robert Elekes.

Mai multe articole despre:
accident a1 tir tic cu carucioare tir suspendat