MENIU

Un tânăr din Slatina a bătut un poliţist şi un jandarm

Prietenul fiului de procuror Ioan Bogdan Noajă, Vasile Pădureţu, condamnat şi el pentru trafic de droguri, a fost arestat preventiv pentru ultraj, după ce în urma unui scandal în centrul Slatinei a bătut un poliţist şi un jandarm, informeaza Realitatea de Olt.

otul a pornit după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, au existat sesizări cu privire la tulburarea ordinii şi liniştii publice, pe bulevardul A.I. Cuza, în spatele blocului FA 21, în zona sălii de sport a Liceului „Nicolae Titulescu".

Oamenii legii care au răspuns sesizării au găsit la faţa locului mai mulţi tineri, printre care şi Vasile Pădureţu, în vârstă de 26 de ani, acesta din urmă refuzând să se legitimeze.

El a acceptat să meargă până la sediul Poliţiei Slatina pentru legitimare, însă aici a devenit violent, lovindu-i pe oamenii legii. Tânărul a fost încătuşat.

Pădureţu a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile fiind acuzat de două infracţiuni de ultraj.

Vasile Pădureţu este bun prieten cu Ioan Bogdan Noajă, fiul procurorului pensionar Ştefan Noajă, care vineri noaptea a produs un accident rutier, pe raza oraşului Potcoava. Deşi avea permisul suspendat, Noajă s-a urcat la volan, a lovit o maşină parcată şi s-a oprit într-un cap de pod, răsturnându-se.

Cei doi sunt cunoscuţi ca fiind consumatori de droguri, fiind cercetaţi şi judecaţi într-un dosar de trafic şi consum de stupefiante. Noajă a avut de executat o pedeapsă de un an şi opt luni de închisoare, iar Pădureţu doar un an.

Tot împreună se aflau şi în septembrie 2017, când autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident, pe DN 65, în zona Restaurantului „President" din Scorniceşti. Ambii erau suspecţi că se aflau sub influenţa substanţelor interzise, un recipient cu „material vegetal" fiind găsit în maşină.

Surse apropiate anchetei au declarat că cei doi tineri au mai fost implicaţi într-un incident, în aceeaşi noapte, la o benzinărie din Slatina, ulterior provocând o tamponare, la Potcoava.

Mai multe articole despre:
ultraj