MENIU

Un tânăr de 19 ani a intrat în mare şi nu a mai ieşit – Autoritățile, în alertă

Sursa foto: Realitatea de Constanța

Au loc căutări disperate pe litoral după ce un tânăr de 19 ani a intrat în mare, la Corbu, şi nu a mai ieşit la mal. Și elicopterul SMURD survolează zona. Acțiunea avut loc și ieri, însă a fost sistată după lăsarea întunericului. În același timp, salvatorii îl caută și pe adolescentul din Vaslui dispărut la Costinești acum o lună, potrivit realitateadeconstanta.net. 

Băiatul de 19 de ani a intrat să facă o baie în zona plajei Corbu, dar după câteva minute a dispărut în marea învolburată. Alarma a fost dată de unul dintre prietenii acestuia.

Cinci scafandri, o ambarcaţiune și un elicopter SMURD au început căutările.

„La fața locului au mers scafandri cu două ambulanțe și elicopterul SMURD care a efectuat căutări. Căutările au fost sistate la ora 21 și reluate astăzi dimineață”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Oana Manoilă.

Pe lângă bărbatul dispărut în apele din Corbu, scafandrii au reluat căutările și pentru tânărul de 20 care a dispărut luna trecută în apele din Costinești.

Atunci, în seara de 9 august, acesta a intrat în apă să își salveze prietenul de 18 ani căruia i s-a făcut rău, dar au fost luați amândoi de valuri. Ulterior, cel pentru care a sărit a fost găsit înecat în capătul digului din Costinești. 

Mai multe articole despre:
corbu tanar disparut corbu