MENIU

Un tânăr de 17 ani din Braşov şi-a ucis fratele care l-a crescut. L-a înjunghiat de peste 10 ori

Un tânăr de 17 ani din Braşov şi-a ucis fratele care l-a crescut. L-a înjunghiat de peste 10 ori

Un tânăr de 17 ani a fost reţinut după ce şi-a înjunghiat fratele mai mare. Se pare că autorul crimei era drogat în momentul comiterii faptei.

Mihai şi Eusebiu Amăricuţei locuiau pe strada Înfrăţirii din Braşov. Potrivit vecinilor, cei doi au crescut mai mult singur, Mihai fiind cel care a avut mereu grijă de Eusebiu. Părinţii erau divorţaţi de multe vreme. Mama lor locuia cu un alt bărbat, iar vecinii spun că venea pe la apartament şi le aducea băieţilor ce aveau nevoie. Fratele cel mai mare, Mihai, avea 23 de ani, lucra şi era căsătorit. Cel mic, Eusebiu, de 17 ani, ar fi fost consumator de droguri.

Duminică seara Eusebiu a venit acasă, cel mai probabil drogat, şi, după o ceartă cu fratele său, l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori. Crima a fostn una extrem de violentă. Potrivit unor surse, primul cuţit folosit de agresor s-a rupt, dar acesta a luat altul şi a continuat să îşi înjunghie fratele. Imediat după crimă a fugit, dar a fost prins după o zi. Acum este cercetat pentru omor, scrie adevarul.ro.

Mai multe articole despre:
Braşov crimă înjunghiat fraţi