MENIU

Un tânăr a murit după ce s-a aruncat în faţa trenului, în județul Caraș-Severin

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

O tragedie a avut loc, joi, în județul Caraș-Severin. Un bărbat de 34 de ani, din Reşiţa, a murit după ce s-a aruncat în faţa unui tren care circula spre Caransebeş, potrivit realitateaderesita.net.

„La faţa locului, kilometrul feroviar 37+300 m, a fost găsită o persoană decedată, parţial prinsă sub locomotiva trenului care circula pe relaţia Reşiţa-Caransebeş. Din verificările efectuate s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din Reşiţa. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei”, au anunțat polițiștii.

În urma incidentului, circulaţia feroviară a fost afectată circa 60 de minute, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

O femeie murit după ce a fost lovită de tren

Un alt incident tragic a avut loc, joi, în localitatea Marna din județul Satu Mare. O femeie în vârstă de 73 de ani a murit după ce a fost lovită de un tren de persoane, scrie realitateadesatumare.net.

Accidentul s-a petrecut cu puțin timp înainte de ora 9.00. Potrivit ISU Satu Mare, s-a intervenit cu un echipaj SAJ și un echipaj TIM trimis în sprijin, care au găsit victima în stop cardio respirator, astfel că i s-au aplicat manevre de resuscitare. A fost solicitat și elicopterul SMURD.

Din nefericire, medicul aflat la locul intervenției a fost nevoit să declare decesul femeii.

Oamenii legii au deschis o anchetă.

Mai multe articole despre:
sinucidere tren caras severin