MENIU

Selfie fatal. Un tânăr de 17 ani din Iași a murit după ce a căzut de pe un pod rulant

<p>Tragedie &icirc;n Iași</p>

Un tânăr de 17 ani din Iași a murit după ce a căzut de pe un pod rulant. Prietenul lui, care a încercat să-l salveze, s-a electrocutat și el și se află în stare gravă la spital. Amândoi se urcaseră la 8 metri înălțime ca să-și facă un selfie.

Un tânăr a murit după ce a căzut duminică seara de pe podul rulant al unei macarale, situat la o înălțime de opt metri, informează Ziarul de Iasi.

Tragedia a avut loc la un depou situat pe Calea Chișinăului, în vecinătatea Complexului Comercial Felicia din Baza 3. La fața locului au intervenit echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță și SMURD.

Unul dintre tineri, în vârstă de 17 ani, nu a supraviețuit, având politraumatisme și electrocuție, ulterior căderii de la acest nivel, iar doctorul de pe Ambulanță nu a mai putut decât să declare decesul.

„Cel de-al doilea pacient, în vârstă de 18 ani, a vrut să îl ajute pe primul. S-a prins cu mâna de o bară și a fost policontuzionat prin electrocuție. Victima prezenta o escoriație palmară stânga, o plagă contuză în regiunea occipitală. A fost adus constient în UPU, la Spitalul Sfântul Spiridon cu echipajul de prim ajutor de la Detașamentul 2", a declarat profesorul Diana Cimpoeșu, medic-sef UPU-SMURD.

UPDATE. In urma cercetarilor, oamenii legii au stabilit faptul ca cei doi tineri s-au catarat pe macara pentru a-si face un selfie. Se pare ca un moment de neatentie i-a fost unuia dintre cei doi tineri, scrie BZI.ro.

Mai multe articole despre:
Iaşi electrocutat