MENIU

Un șofer TERIBILIST din Cluj-Napoca, în stare de ebrietate, a lovit cu mașina un polițist. Cum au acționat oamenii legii

Politia Romana FOTO: Facebook

Un bărbat de 31 de ani din Cluj-Napoca este cercetat pentru ultraj după ce a lovit uşor cu maşina un agent de poliţie şi a adresat ameninţări, în contextul în care a fost prins la volan sub influenţa alcoolului.

După ce a fost oprit de oamenii legii pentru un control de rutina, un șofer din Cluj Napoca a încercat să scape, accelerând mașina și astfel a lovit ușor un polițist.

Polițiștii nu au putut să îl oprească, așa că au folosit pistoalele din dotare și au tras 3 focuri de arma, unul în plan vertical, iar doua către pneuri. La scurt timp, șoferul a pierdut controlul mașinii și a rămas imobilizat pe marginea șoselei. 

În mașină, polițiștii au descoprit 4 pasageri cu vârste între 20 și 35 de ani, dar și pe șoferul automobilului care era în stare de ebrietate și adresa injurii polițiștilor. 

În urma testării şoferului cu aparatul etilotest a fost depistată o concentraţie de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost sancţionat contravenţional, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca fac cercetări pentru ultraj în acest caz.