MENIU

Un șofer care conducea cu 206 km/h, amendat cu aproape 1.000 de euro - Cursă dramatică a Poliției

Un șofer din Ploiești a fost amendat cu 4.930 de le, iar polițiștii i-au suspendat permisul de conducere, după ce a circulat cu o viteză de 206 km/h pe DN6. Șoferul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, dar a fost prins după ce „a pierdut controlul direcției de mers, ieșind din decor, pe un teren viran”, conform IPJ Teleorman.

„La data de 2 mai a.c., ora 19:01, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, aflați în serviciul de supraveghere a traficului rutier pe DN6, tronsonul Alexandria – Măldăeni, la km117 + 400 m, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Marea Britanie, care încălcase regimul legal de viteză în afara localității, circulând cu o viteză de 206 km/h(+106km/h).

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul polițiștilor, aceștia au procedat la urmărirea autoturismului, moment în care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, în municipiul Roșiori de Vede, ieșind din decor, pe un teren viran.

Conducătorul auto a părăsit autoturismul, fiind imobilizat de polițiști după aproximativ 100 de metri.

În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova.

Față de acesta polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă de 4.930 de lei, pentru încălcarea regimului legal de viteză, neoprire la semnal, neadaptarea vitezei și lipsa documentelor.

Totodată, polițiștii au luat măsura complementară a reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 150 de zile”, potrivit IPJ Teleorman.

Mai multe articole despre:
sofer viteza teleorman