MENIU

Un site din subordinea lui Firea, spart de aceiași hackeri care au atacat PSD.ro. Mesajul postat...

Site spart de hackeri
Captura ora 23.10

Site-ul Direcţiei Generale de Evidenţă a Persoanelor a Municipiului București a fost spart de hackeri, duminică 12 august, la 24 de ore după ce și site-ul PSD a fost atacat. Mesajul postat este același: "Fără penali în funcții publice", potrivit capturii făcute de Realitatea.net.

"Site-ul Direcția Generală de Evidență a Persoanelor din Bucuresti a fost spart astazi de acelasi hacker (Zek0r) care aseara a spart site-ul psd.ro, acesta a postat un nou mesaj uluitor!", este mesajul primit pe adresa redacției duminică seara.

După cum se poate vedea în captura de mai jos, mesajul care se regăsea pe adresa instituției publice (www.dgepmb.ro) duminică, 12 august, ora 23.10 este următorul:

"De ce Romania trebuie condusa de penali?

Vrem o Romanie noua.

Mi-a facut placere sa va dobor securitatea, nu o sa scapati de mine prea curand.

#farapenali -- Semneaza si tu"

Probabil, daca romanii ar stii ce conversatii se ascund in baza de date SRI, acestia vor porni o noua revolutie"

Directia Generala de Evidenta a Persoanelor a Municipiului Bucuresti este institutie publica de interes municipal, cu personalitate juridica sub autoritatea Consiliului General al municipiului Bucuresti. 

DGEPMB coopereaza cu celelalte structuri ale Primariei Municipiului Bucuresti, dar și ale Ministerului Administratiei si Internelor.

Site-ul PSD a fost spart de hackeri sâmbătă 11 august și a rămas inactiv până duminică. Aceste atacuri informatice vin în siajul protestului diasporei de vineri, 10 august, când jandarmeria a intervenit în forță împotriva tuturor manifestanților din Piața Victoriei, fără a se limita la izolarea și reținerea grupului de huligani și diversioniști.