MENIU

Un rus a dezafectat și a vândut la bucată o autostradă de 50 de kilometri

<p>Lucrări pe A1 Bucureşti - Piteşti. Traficul este restricţionat pe o bandă</p>

În Rusia e posibil orice: un cetăţean a dezafectat și a vândut la bucată o porțiune de autostradă lungă de 50 de kilometri, potrivit AutoMarket.ro.

Un rus a demolat 50 de kilometri de autostradă și apoi a vândut-o bucată cu bucată pentru 72.000 de euro. El riscă acum 10 ani de închisoare.

Rușii au dat mereu dovadă de imaginație când a venit vorba de infracțiuni economice, criminalitate și păgubirea statului. Alexander Protopopov este însă, de departe, un caz unic și complet neobișnuit, chiar și pentru Rusia.

Cetățeanul sovietic a dat dovadă de ingeniozitate și curaj nebun atunci când a demolat și vândut 50 de kilometri de autostradă. Deși era investit în funcția de adjunct al șefului închisorilor din Rusia, Protopopov și-a dorit mai mulți bani și a găsit o modalitate ciudată de a-i face. El a început demolarea unui drum în nordul regiunii Komi, o parte împădurită a Rusiei, departe de civilizație și de mâna autorităților.

Cele 7000 de traverse de beton rezultate în urma demolării au fost mai apoi vândute, reușind să-i aducă rusului un profit de aproximativ 72.000 de euro.

Mai multe articole despre:
autostradă